Fint innlegg av Jessie Watson? Det er mange som mener at kjemikalier ikke er skadelig for oss, dyr og miljøet, spesielt tungmetallet krom. «Det brukes så små mengder» sier flere men det er ikke helt sant alltid. Det er også et tema som det snakkes lite om. Hva tenker du? Kjemisk garving eller vegetabilsk garving – er det noen forskjell for oss og miljøet? Bare litt refleksjon her sånn på nyåret .. ??

Is leather tanning ethical?
Traditional hide tanner, Jessie Watson Brown, offers her thoughts on the ethics of leather tanning, from large-scale industrial tanning, to home-scale natural tanning. To begin, ethics are a matter of personal opinion, so I will make no attempt to answer this question directly. It is up to each pers…
Les mer her: https://ift.tt/2SPZ5oV
January 03, 2020 at 11:46PM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *